Nutriční hodnoty (Krém z medvědího česneku s václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 332 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,89 g |
Tuky | 82,78 g |
– nasycené | 48,32 g |
– nenasycené | 31,68 g |
–– mononenasycené | 23,94 g |
–– polynenasycené | 7,73 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 39,35 g |
– cukry | 9,10 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 1500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
muškátový ořech | Muškátový oříšek | |
2 2 velké hrsti listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
300 g 300 g mražených václavek | Václavka čerstvá | 300 g |