Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krém z medvědího česneku s václavkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 332 kJ /
1 035 kcal
Bílkoviny25,69 g
– z toho živočišné bílkoviny14,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,89 g
Tuky82,78 g
– nasycené48,32 g
– nenasycené31,68 g
–– mononenasycené23,94 g
–– polynenasycené7,73 g
––– omega 32,01 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy39,35 g
– cukry9,10 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody) Vývar masový 1500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
muškátový ořech Muškátový oříšek
2 2 velké hrsti listů medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
200 ml 200 ml smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
300 g 300 g mražených václavek Václavka čerstvá 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.