Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařené plecko s křenovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie156 kJ /
37 kcal
Bílkoviny0,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,90 g
Tuky0,18 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,20 g
– cukry2,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová plec Vepřová plec
sůl Sůl mořská
celý pepř Pepř černý
cibule Cibule čerstvá
2 2 žervé Žervé
trocha trocha mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
lžíce lžíce dobrého oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
3 lžíce 3 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.