Nutriční hodnoty (Vepřové na hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 930 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 33,60 g |
– nasycené | 8,24 g |
– nenasycené | 16,80 g |
–– mononenasycené | 14,64 g |
–– polynenasycené | 2,16 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 80 dkg 80 dkg vepřová plec nebo krkovice kýta | Vepřová plec | 800 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
hrášek | Hrášek zelený | |
rajský protlak | Protlak rajčatový | |
pepř | Pepř černý | |
vegeta | Kořenící směs sypká |