Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na víně s rajčaty a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 031 kJ / 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,12 g |
Tuky | 13,70 g |
– nasycené | 3,55 g |
– nenasycené | 6,79 g |
–– mononenasycené | 5,50 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 14,59 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,55 g |
– cukry | 7,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
4 4 rajčata(spařená a oloupaná) | ||
150-200 g 150-200 g žampionů | Žampion čerstvý | 175 g |
3 plátky 3 plátky anglické slaniny(nakrájené) | Anglická slanina | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku(nastrouhané) | Česnek čerstvý | 21 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
100-150 ml 100-150 ml červeného vína | Víno červené suché | 125 ml |
hovězí bujon | Bujón hovězí | |
lžíce lžíce kečupu | Kečup sladký | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská |