Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na víně s rajčaty a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 031 kJ /
725 kcal
Bílkoviny93,12 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,12 g
Tuky13,70 g
– nasycené3,55 g
– nenasycené6,79 g
–– mononenasycené5,50 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,06 g
Vláknina14,59 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy32,55 g
– cukry7,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové kýty Vepřová kýta 400 g
4 4 rajčata(spařená a oloupaná)
150-200 g 150-200 g žampionů Žampion čerstvý 175 g
3 plátky 3 plátky anglické slaniny(nakrájené) Anglická slanina
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku(nastrouhané) Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
100-150 ml 100-150 ml červeného vína Víno červené suché 125 ml
hovězí bujon Bujón hovězí
lžíce lžíce kečupu Kečup sladký
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.