Nutriční hodnoty (Bramboráky z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 630 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,48 g |
Tuky | 18,61 g |
– nasycené | 3,81 g |
– nenasycené | 9,77 g |
–– mononenasycené | 6,45 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 25,05 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 129,55 g |
– cukry | 6,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
9 kusů 9 kusů brambor | Brambor zimní | 450 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 40 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
trochu trochu horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |