Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráky z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 630 kJ /
867 kcal
Bílkoviny34,84 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,48 g
Tuky18,61 g
– nasycené3,81 g
– nenasycené9,77 g
–– mononenasycené6,45 g
–– polynenasycené3,32 g
––– omega 30,13 g
Vláknina25,05 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,46 g
Sůl8,42 g
Sacharidy129,55 g
– cukry6,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
9 kusů 9 kusů brambor Brambor zimní 450 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
2 lžíce 2 lžíce majoránky Majoránka sušená 40 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
trochu trochu horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.