Nutriční hodnoty (Polévka z hovězích oháněk Sop buntut)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 967 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,19 g |
Tuky | 115,37 g |
– nasycené | 38,59 g |
– nenasycené | 72,44 g |
–– mononenasycené | 37,88 g |
–– polynenasycené | 34,57 g |
––– omega 3 | 1,61 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 677 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 54,14 g |
– cukry | 20,70 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg hovězích oháněk | Hovězí oháňka | 750 g |
2 2 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
nať koriandru | Koriandr semena | |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce másla (nebo oleje) | Máslo kravské | 30 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
pepř | Pepř černý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
1 1 malá chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
2 cm 2 cm skořice | Skořice ceylonská | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
5 5 cm kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
5 5 semen kardamonu | Kardamom prášek | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |