Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z hovězích oháněk Sop buntut)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 967 kJ /
1 665 kcal
Bílkoviny97,40 g
– z toho živočišné bílkoviny90,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,19 g
Tuky115,37 g
– nasycené38,59 g
– nenasycené72,44 g
–– mononenasycené37,88 g
–– polynenasycené34,57 g
––– omega 31,61 g
Vláknina17,42 g
Cholesterol 677 mg
Sodík 480 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy54,14 g
– cukry20,70 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg hovězích oháněk Hovězí oháňka 750 g
2 2 středně velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
nať koriandru Koriandr semena
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
3 lžíce 3 lžíce másla (nebo oleje) Máslo kravské 30 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
pepř Pepř černý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
1 1 malá chilli paprička Chilli paprička čerstvá
2 cm 2 cm skořice Skořice ceylonská
5 5 hřebíčků Hřebíček
5 5 cm kousek zázvoru Zázvor sušený
5 5 semen kardamonu Kardamom prášek
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička hnědého cukru Cukr třtinový 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.