Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí žebírka na víné a jalovci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 003 kJ /
2 391 kcal
Bílkoviny156,12 g
– z toho živočišné bílkoviny144,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,57 g
Tuky156,32 g
– nasycené54,05 g
– nenasycené92,56 g
–– mononenasycené62,40 g
–– polynenasycené30,17 g
––– omega 33,06 g
Vláknina17,08 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,77 g
Sacharidy57,70 g
– cukry13,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kančích žebírek Kanec hřbet 750 g
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
10 kuliček 10 kuliček jalovce Jalovec sušený
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
cibule Cibule čerstvá
3 - 4 lžíce 3 - 4 lžíce tomatového pyré Pyré z červených rajčat 52.5 g
80 g 80 g slaniny Špek 80 g
vývar Vývar hovězí
koření na zvěřinu Provensálské koření
50 g 50 g mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
cukr Cukr bílý
l lžíce lžíce másla Máslo kravské
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.