Nutriční hodnoty (Kančí žebírka na víné a jalovci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 003 kJ / 2 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,57 g |
Tuky | 156,32 g |
– nasycené | 54,05 g |
– nenasycené | 92,56 g |
–– mononenasycené | 62,40 g |
–– polynenasycené | 30,17 g |
––– omega 3 | 3,06 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 57,70 g |
– cukry | 13,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g kančích žebírek | Kanec hřbet | 750 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
3 - 4 lžíce 3 - 4 lžíce tomatového pyré | Pyré z červených rajčat | 52.5 g |
80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
vývar | Vývar hovězí | |
koření na zvěřinu | Provensálské koření | |
50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
cukr | Cukr bílý | |
l lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |