Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Croquembouche - Krokánbuš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 986 kJ /
2 387 kcal
Bílkoviny50,42 g
– z toho živočišné bílkoviny35,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,00 g
Tuky113,74 g
– nasycené60,58 g
– nenasycené42,75 g
–– mononenasycené37,35 g
–– polynenasycené5,40 g
––– omega 30,41 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 2,00 g
Sůl4,84 g
Sacharidy288,10 g
– cukry178,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky soli Sůl mořská 4 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
2 2 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
cukr moučka (podle chuti) Cukr bílý
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
150-200 g 150-200 g cukru krystal Cukr bílý 175 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.