Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzená cibulačka se šalvějí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 472 kJ /
352 kcal
Bílkoviny15,74 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,74 g
Tuky11,90 g
– nasycené7,31 g
– nenasycené4,31 g
–– mononenasycené1,14 g
–– polynenasycené3,17 g
––– omega 30,50 g
Vláknina22,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,70 g
– cukry21,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 300- 400 g cca 300- 400 g cibule nakrájené na klínky Cibule čerstvá 350 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
trochu trochu (lístků) čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
1,5 l 1,5 l uzeného vývaru Vývar vepřový 1500 ml
uzené maso Vepřová plec uzená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.