Nutriční hodnoty (Uzená cibulačka se šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 472 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,74 g |
Tuky | 11,90 g |
– nasycené | 7,31 g |
– nenasycené | 4,31 g |
–– mononenasycené | 1,14 g |
–– polynenasycené | 3,17 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 22,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,70 g |
– cukry | 21,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 300- 400 g cca 300- 400 g cibule nakrájené na klínky | Cibule čerstvá | 350 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
trochu trochu (lístků) čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1,5 l 1,5 l uzeného vývaru | Vývar vepřový | 1500 ml |
uzené maso | Vepřová plec uzená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské |