Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medová buchta s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 060 kJ /
1 687 kcal
Bílkoviny23,76 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,08 g
Tuky72,99 g
– nasycené6,71 g
– nenasycené60,82 g
–– mononenasycené42,44 g
–– polynenasycené18,38 g
––– omega 35,31 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy230,38 g
– cukry136,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hrnek hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 62.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubě nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku vody Voda 62.5 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrst hrst rozinek Rozinky
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.