Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí pupek na zeleném pepři se zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 028 kJ /
1 680 kcal
Bílkoviny222,03 g
– z toho živočišné bílkoviny220,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky78,37 g
– nasycené38,28 g
– nenasycené38,08 g
–– mononenasycené25,72 g
–– polynenasycené12,36 g
––– omega 30,56 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 563 mg
Sodík 768 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy19,73 g
– cukry12,20 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího pupku (vyšší plát) Hovězí pupek 1000 g
10 10 g kuliček zeleného pepře (ve slaném nálevu 1/4 skleničky) Pepř zelený
2 lžíce 2 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 velké žluté cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
100 g 100 g zakysané smetany extra hustá 30% Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 litr 1 litr vývaru (hovězí harfy) Vývar hovězí 1000 ml
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.