Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelený čtvrtek s jáhlami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 808 kJ /
1 388 kcal
Bílkoviny55,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,00 g
Tuky9,25 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené7,75 g
–– mononenasycené1,75 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 30,30 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy250,00 g
– cukry7,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek jáhel Jáhly 250 g
2 hrnky 2 hrnky vody Voda 500 ml
125 g 125 g čerstvého listového špenátu (nebo 200 g mraženého) Špenát čerstvý 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku červené čočky Čočka červená neloupaná 125 g
1 hrnek 1 hrnek vody (na uvaření čočky) Voda 250 ml
1 1 hermelín (nebo tofu, tempeh) Hermelín 100 g
bylinková sůl (podle chuti) Sůl bylinková
olivový olej Olej olivový
sojová omáčka Tamari (podle chuti) Sójová omáčka Tamari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.