Nutriční hodnoty (Zelený čtvrtek s jáhlami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 808 kJ / 1 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,00 g |
Tuky | 9,25 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 7,75 g |
–– mononenasycené | 1,75 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 42,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 250,00 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
125 g 125 g čerstvého listového špenátu (nebo 200 g mraženého) | Špenát čerstvý | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku červené čočky | Čočka červená neloupaná | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek vody (na uvaření čočky) | Voda | 250 ml |
1 1 hermelín (nebo tofu, tempeh) | Hermelín | 100 g |
bylinková sůl (podle chuti) | Sůl bylinková | |
olivový olej | Olej olivový | |
sojová omáčka Tamari (podle chuti) | Sójová omáčka Tamari |