Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 634 kJ /
1 586 kcal
Bílkoviny22,05 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky127,12 g
– nasycené62,06 g
– nenasycené63,56 g
–– mononenasycené54,00 g
–– polynenasycené9,56 g
––– omega 30,15 g
Vláknina39,20 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,46 g
Sůl6,00 g
Sacharidy84,15 g
– cukry5,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jahňacieho stehna
1 1 pór Pórek čerstvý
150 g 150 g údenej slaniny Špek 150 g
4 4 menšie mrkvy
4 4 strúčiky cesnaku Česnek čerstvý 280 g
1 1 lyžička kurkumy Kurkuma mletá
10 10 guličiek nového korenia
10 10 guličiek čierneho korenia
5 5 paradajok
soľ Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.