Nutriční hodnoty (Jehněčí na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 634 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 127,12 g |
– nasycené | 62,06 g |
– nenasycené | 63,56 g |
–– mononenasycené | 54,00 g |
–– polynenasycené | 9,56 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 39,20 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 84,15 g |
– cukry | 5,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jahňacieho stehna | ||
1 1 pór | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g údenej slaniny | Špek | 150 g |
4 4 menšie mrkvy | ||
4 4 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 280 g |
1 1 lyžička kurkumy | Kurkuma mletá | |
10 10 guličiek nového korenia | ||
10 10 guličiek čierneho korenia | ||
5 5 paradajok | ||
soľ | Sůl mořská |