Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak s rozinkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie751 kJ /
179 kcal
Bílkoviny0,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,16 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,00 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hovězí steaky ( já měla chuck tender), výška cca 3cm po svázání Hovězí svíčková
hrubá mořská sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hrstka rozinek či hrozinek ( jak kdo smýšlí) Rozinky
1 PL 1 PL octa balsamico Ocet balsamikový bílý 20 ml
2 2 KV worcesteru Worcestrová omáčka
50 ml 50 ml griotky Griotka 50 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
kousek kousek másla Máslo kravské
2-3 PL 2-3 PL vody Voda 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.