Nutriční hodnoty (Steak s rozinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 751 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,00 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hovězí steaky ( já měla chuck tender), výška cca 3cm po svázání | Hovězí svíčková | |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hrstka rozinek či hrozinek ( jak kdo smýšlí) | Rozinky | |
1 PL 1 PL octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
2 2 KV worcesteru | Worcestrová omáčka | |
50 ml 50 ml griotky | Griotka | 50 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
2-3 PL 2-3 PL vody | Voda | 45 ml |