Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová roláda s ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 663 kJ /
1 354 kcal
Bílkoviny74,26 g
– z toho živočišné bílkoviny52,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,54 g
Tuky61,93 g
– nasycené19,92 g
– nenasycené30,36 g
–– mononenasycené22,82 g
–– polynenasycené7,54 g
––– omega 31,55 g
Vláknina17,56 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 665 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy116,77 g
– cukry49,35 g
––– laktóza6,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g špenátu Špenát čerstvý 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
70 g 70 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
200 g 200 g ricotty Ricotta 200 g
80 g 80 g sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená 80 g
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.