Nutriční hodnoty (Špenátová roláda s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 663 kJ / 1 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,54 g |
Tuky | 61,93 g |
– nasycené | 19,92 g |
– nenasycené | 30,36 g |
–– mononenasycené | 22,82 g |
–– polynenasycené | 7,54 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 17,56 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 665 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 116,77 g |
– cukry | 49,35 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g špenátu | Špenát čerstvý | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
70 g 70 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g ricotty | Ricotta | 200 g |
80 g 80 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 80 g |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |