Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a řapíkatého celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 345 kJ /
321 kcal
Bílkoviny9,30 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,50 g
Tuky12,00 g
– nasycené7,30 g
– nenasycené3,85 g
–– mononenasycené3,20 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy39,80 g
– cukry37,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
2-3 2-3 řapíkatý celer Celer řapíkatý
sůl Sůl mořská
černé koření Pepř černý
citrón Citrón čerstvý
špetka špetka práškového cukru Cukr bílý
100 ml 100 ml kyselé smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.