Nutriční hodnoty (Kakaová roláda s jahodovou šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 863 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,40 g |
Tuky | 120,20 g |
– nasycené | 61,78 g |
– nenasycené | 43,75 g |
–– mononenasycené | 35,60 g |
–– polynenasycené | 8,15 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 359,00 g |
– cukry | 237,90 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
160 g 160 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 160 g |
20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
1/4 balíčku 1/4 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
100 g 100 g jahod | Jahody čerstvé | 100 g |
50 g 50 g cukru moučky | Cukr bílý | 50 g |
250 g 250 g smetany na šlehání 40% nebo Rama Cremefine | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
100 g 100 g jahod | Jahody čerstvé | 100 g |
cukr moučka na posypání (případně čokopoleva) | Cukr bílý |