Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaová roláda s jahodovou šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 863 kJ /
2 835 kcal
Bílkoviny72,80 g
– z toho živočišné bílkoviny49,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,40 g
Tuky120,20 g
– nasycené61,78 g
– nenasycené43,75 g
–– mononenasycené35,60 g
–– polynenasycené8,15 g
––– omega 31,07 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 608 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy359,00 g
– cukry237,90 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
160 g 160 g cukru krupice Cukr bílý 160 g
160 g 160 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
1/4 balíčku 1/4 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
100 g 100 g jahod Jahody čerstvé 100 g
50 g 50 g cukru moučky Cukr bílý 50 g
250 g 250 g smetany na šlehání 40% nebo Rama Cremefine Smetana kravská sladká 30% 250 ml
100 g 100 g jahod Jahody čerstvé 100 g
cukr moučka na posypání (případně čokopoleva) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.