Nutriční hodnoty (Portobello s karamelizovanou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 978 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,89 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,53 g |
– cukry | 27,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 portobello žampiony | Portobello čerstvá | |
3 3 cibule ( já použila červené) | Cibule čerstvá | 210 g |
kousek kousek nivy | Niva 50% t. v s. | |
hruška | Hruška čerstvá | |
3 KL 3 KL hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
2 PL 2 PL octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |