Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Portobello s karamelizovanou cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie978 kJ /
234 kcal
Bílkoviny3,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,26 g
Tuky1,30 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,89 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,53 g
– cukry27,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 portobello žampiony Portobello čerstvá
3 3 cibule ( já použila červené) Cibule čerstvá 210 g
kousek kousek nivy Niva 50% t. v s.
hruška Hruška čerstvá
3 KL 3 KL hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
2 PL 2 PL octa balsamico Ocet balsamikový bílý 40 ml
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
špetka špetka soli Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.