Nutriční hodnoty (Dvoubarevný jahelník plný ořechů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 178 kJ / 2 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,50 g |
Tuky | 173,07 g |
– nasycené | 83,39 g |
– nenasycené | 79,55 g |
–– mononenasycené | 46,75 g |
–– polynenasycené | 32,80 g |
––– omega 3 | 8,18 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 139,40 g |
– cukry | 34,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g |
50 g 50 g lískových oříšků | Lískový ořech | 50 g |
50 g 50 g lněného semínka | Lněná semínka | 50 g |
50 g 50 g slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce kokosového oleje | Olej kokosový | 80 ml |
30 g 30 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 30 g |