Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sypaná tvarohová buchta s ovocem II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 223 kJ /
4 834 kcal
Bílkoviny83,50 g
– z toho živočišné bílkoviny8,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,00 g
Tuky11,25 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené4,85 g
–– mononenasycené1,75 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,03 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 235 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy1 088,35 g
– cukry546,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka Cukr bílý 250 g
1 1 Hera Margarín
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 balíčky 2 balíčky tvarohu Tvaroh polotučný
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
jahody Jahody čerstvé
ostružiny Ostružiny čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.