Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podmáslová polévka s bramborem a cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 016 kJ /
482 kcal
Bílkoviny25,98 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky10,49 g
– nasycené6,28 g
– nenasycené8,70 g
–– mononenasycené3,14 g
–– polynenasycené5,56 g
––– omega 30,22 g
Vláknina12,03 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 459 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,23 g
– cukry36,90 g
––– laktóza27,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
hrst hrst rozinek Rozinky
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
čerstvý libeček Libeček čerstvý
necelý 1/2 l necelý 1/2 l podmáslí (nebo acidofilního mléka, nebo kefíru) Podmáslí 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.