Nutriční hodnoty (Podmáslová polévka s bramborem a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 016 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 10,49 g |
– nasycené | 6,28 g |
– nenasycené | 8,70 g |
–– mononenasycené | 3,14 g |
–– polynenasycené | 5,56 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 12,03 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,23 g |
– cukry | 36,90 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
necelý 1/2 l necelý 1/2 l podmáslí (nebo acidofilního mléka, nebo kefíru) | Podmáslí | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |