Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Biskupský beránek II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 779 kJ /
3 293 kcal
Bílkoviny75,59 g
– z toho živočišné bílkoviny43,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,98 g
Tuky164,61 g
– nasycené46,91 g
– nenasycené100,80 g
–– mononenasycené62,77 g
–– polynenasycené38,03 g
––– omega 34,00 g
Vláknina14,03 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 723 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy370,37 g
– cukry208,57 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 220 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
130 g 130 g Hery Margarín 130 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
2 lžíce 2 lžíce mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 30 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku rozinek Rozinky 62.5 g
rum (dle chuti) Rum
čokoláda (dle chuti) Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.