Nutriční hodnoty (Biskupský beránek II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 779 kJ / 3 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,98 g |
Tuky | 164,61 g |
– nasycené | 46,91 g |
– nenasycené | 100,80 g |
–– mononenasycené | 62,77 g |
–– polynenasycené | 38,03 g |
––– omega 3 | 4,00 g |
Vláknina | 14,03 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 723 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 370,37 g |
– cukry | 208,57 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
130 g 130 g Hery | Margarín | 130 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 30 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku rozinek | Rozinky | 62.5 g |
rum (dle chuti) | Rum | |
čokoláda (dle chuti) | Čokoláda mléčná 30% |