Nutriční hodnoty (Východniarska paska - velikonoční koláč k šunce a klobáse)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 937 kJ / 5 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 121,00 g |
Tuky | 166,02 g |
– nasycené | 92,34 g |
– nenasycené | 63,40 g |
–– mononenasycené | 48,72 g |
–– polynenasycené | 14,68 g |
––– omega 3 | 1,56 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 931 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 8,92 g |
Sacharidy | 883,70 g |
– cukry | 201,50 g |
––– laktóza | 25,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
500 ml 500 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
40 g 40 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
150 g 150 g másla (rozpuštěného) | Máslo kravské | 150 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín |