Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Východniarska paska - velikonoční koláč k šunce a klobáse)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 937 kJ /
5 721 kcal
Bílkoviny156,41 g
– z toho živočišné bílkoviny35,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny121,00 g
Tuky166,02 g
– nasycené92,34 g
– nenasycené63,40 g
–– mononenasycené48,72 g
–– polynenasycené14,68 g
––– omega 31,56 g
Vláknina33,20 g
Cholesterol 931 mg
Sodík 3,62 g
Sůl8,92 g
Sacharidy883,70 g
– cukry201,50 g
––– laktóza25,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
500 ml 500 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
40 g 40 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 40 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
150 g 150 g másla (rozpuštěného) Máslo kravské 150 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.