Nutriční hodnoty (Závin jablkový levný)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 419 kJ / 1 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 60,76 g |
– nasycené | 34,42 g |
– nenasycené | 22,70 g |
–– mononenasycené | 18,80 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 151,98 g |
– cukry | 10,48 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva nebo 2 lžičky jedlé sody | Kypřící prášek | 6 g |
6 dkg 6 dkg másla | Máslo kravské | 60 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská |