Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin jablkový levný)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 419 kJ /
1 295 kcal
Bílkoviny32,10 g
– z toho živočišné bílkoviny9,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky60,76 g
– nasycené34,42 g
– nenasycené22,70 g
–– mononenasycené18,80 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,41 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 163 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy151,98 g
– cukry10,48 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva nebo 2 lžičky jedlé sody Kypřící prášek 6 g
6 dkg 6 dkg másla Máslo kravské 60 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.