Nutriční hodnoty (Vepřová játra s cibulovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 254 kJ / 2 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g |
Tuky | 178,75 g |
– nasycené | 96,79 g |
– nenasycené | 72,46 g |
–– mononenasycené | 62,22 g |
–– polynenasycené | 10,24 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 19,11 g |
Cholesterol | 2,20 g |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 57,25 g |
– cukry | 20,45 g |
––– laktóza | 4,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
200 ml 200 ml masového vývaru (bujon) | Vývar masový | 200 ml |
1 PL 1 PL brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl, pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený |