Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra s cibulovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 254 kJ /
2 451 kcal
Bílkoviny131,52 g
– z toho živočišné bílkoviny124,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,49 g
Tuky178,75 g
– nasycené96,79 g
– nenasycené72,46 g
–– mononenasycené62,22 g
–– polynenasycené10,24 g
––– omega 30,67 g
Vláknina19,11 g
Cholesterol 2,20 g
Sodík 1,94 g
Sůl5,10 g
Sacharidy57,25 g
– cukry20,45 g
––– laktóza4,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
80 g 80 g slaniny Špek 80 g
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
200 ml 200 ml masového vývaru (bujon) Vývar masový 200 ml
1 PL 1 PL brusinek Brusinky zavařené 15 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl, pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.