Nutriční hodnoty (Turecký vajíčkový salát ( Yumurta piyazi))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 30,24 g |
– nasycené | 7,28 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce uvařená natvrdo nebo nahniličko | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli vloček nebo drceného chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky paprikových vloček sladkých | Vločky ovesné | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |