Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 869 kJ /
1 642 kcal
Bílkoviny214,65 g
– z toho živočišné bílkoviny211,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,62 g
Tuky77,96 g
– nasycené26,13 g
– nenasycené46,58 g
–– mononenasycené35,88 g
–– polynenasycené10,70 g
––– omega 32,90 g
Vláknina2,04 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,65 g
Sacharidy19,37 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g telecího masa (u nás krk bez kosti) Telecí kýta 1000 g
3 PL 3 PL hrubozrnné hořčice (používám Bornier) Hořčice hrubozrnná 45 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
2 PL 2 PL přepuštěného másla Ghí 30 g
horká voda na podlití Voda
2 KL 2 KL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
oříšek oříšek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.