Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívaní kalamáři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 075 kJ /
735 kcal
Bílkoviny60,45 g
– z toho živočišné bílkoviny56,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky37,78 g
– nasycené22,64 g
– nenasycené14,27 g
–– mononenasycené12,50 g
–– polynenasycené1,77 g
––– omega 30,13 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 2,51 g
Sůl6,25 g
Sacharidy37,25 g
– cukry17,65 g
––– laktóza16,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 20 středně velkých čerstvých kalamárů Oliheň
20 plátků 20 plátků pršutu Pršut
25 dkg 25 dkg tvrdého sýra (Eidam) Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
10 stroužků 10 stroužků česneku Česnek čerstvý 70 g
olivový olej Olej olivový
pepř Pepř černý
veka Veka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.