Nutriční hodnoty (Ricottový tuňák s řeřichovým bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 886 kJ / 1 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,25 g |
Tuky | 42,40 g |
– nasycené | 17,78 g |
– nenasycené | 23,17 g |
–– mononenasycené | 16,69 g |
–– polynenasycené | 6,48 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 14,45 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,81 g |
Sacharidy | 130,55 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
320 g 320 g tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 320 g |
150 g 150 g ricotty | Ricotta | 150 g |
2 hrsti 2 hrsti petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 1 L-vejce | ||
25 g 25 g kukuřičné strouhanky | Strouhanka kukuřičná | 25 g |
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
1 vanička 1 vanička řeřichy | Řeřicha čerstvá |