Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ricottový tuňák s řeřichovým bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 886 kJ /
1 168 kcal
Bílkoviny58,75 g
– z toho živočišné bílkoviny45,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,25 g
Tuky42,40 g
– nasycené17,78 g
– nenasycené23,17 g
–– mononenasycené16,69 g
–– polynenasycené6,48 g
––– omega 31,10 g
Vláknina14,45 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,81 g
Sacharidy130,55 g
– cukry13,50 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
320 g 320 g tuňáka ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě 320 g
150 g 150 g ricotty Ricotta 150 g
2 hrsti 2 hrsti petrželky Petržel nať čerstvá
1 1 L-vejce
25 g 25 g kukuřičné strouhanky Strouhanka kukuřičná 25 g
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
1 vanička 1 vanička řeřichy Řeřicha čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.