Nutriční hodnoty (Romadurovo-mandarinkové kuřecí řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 039 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 124,70 g |
– nasycené | 48,80 g |
– nenasycené | 69,80 g |
–– mononenasycené | 41,10 g |
–– polynenasycené | 28,70 g |
––– omega 3 | 3,88 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 7,43 g |
– cukry | 0,83 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 stehenní řízky (nebo 4 vykostěná horní stehna) | Kuře stehno bez kůže | |
1 1 romaduru | Romadur 40 % t. v s. | |
1/2 plechovky 1/2 plechovky mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |