Nutriční hodnoty (Hovězí roláda s křeníkem a sušenými rajčaty,dušená v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 332 kJ / 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,22 g |
Tuky | 29,04 g |
– nasycené | 4,44 g |
– nenasycené | 22,98 g |
–– mononenasycené | 16,47 g |
–– polynenasycené | 6,50 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 738 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 25,81 g |
– cukry | 13,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hovězího zadního vcelku | Hovězí kýta | 450 g |
5 lžic 5 lžic křenu (Krenexu) | Křen čerstvý | 75 g |
6 6 nadrobno nakrájených sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
2 lžíce 2 lžíce nadrobno nasekané zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 lžíce 4 lžíce oleje z rajčat | Rajče červené čerstvé | 60 g |
plát plát alobalu | ||
nit na ovázání rolády | ||
50 50 g domácího uzeného bůčku nakrájeného na drobnější kostičky (tučnější anglické slaniny) | Vepřový bok uzený | |
1 1 nadrobno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 dcl 2 dcl horké vody | Voda | 200 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |