Nutriční hodnoty (Béleše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 50
Energie | 15 184 kJ / 3 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,90 g |
Tuky | 123,97 g |
– nasycené | 15,47 g |
– nenasycené | 99,66 g |
–– mononenasycené | 68,73 g |
–– polynenasycené | 30,92 g |
––– omega 3 | 8,53 g |
Vláknina | 20,28 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 523,64 g |
– cukry | 89,82 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
370 g 370 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 370 g |
500 g 500 g vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
45 g 45 g cukru | Cukr bílý | 45 g |
1/2 kostky 1/2 kostky čerstvého droždí (21 g) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
rozpuštěné máslo | Máslo kravské | |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská |