Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Béleše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 50

Energie15 184 kJ /
3 629 kcal
Bílkoviny94,58 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,90 g
Tuky123,97 g
– nasycené15,47 g
– nenasycené99,66 g
–– mononenasycené68,73 g
–– polynenasycené30,92 g
––– omega 38,53 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 314 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy523,64 g
– cukry89,82 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
370 g 370 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 370 g
500 g 500 g vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
45 g 45 g cukru Cukr bílý 45 g
1/2 kostky 1/2 kostky čerstvého droždí (21 g) Droždí pekařské lisované 21 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g oleje Olej řepkový 100 ml
sůl Sůl mořská
rozpuštěné máslo Máslo kravské
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.