Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové koleno s kysaným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 788 kJ /
905 kcal
Bílkoviny36,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,35 g
Tuky18,82 g
– nasycené9,50 g
– nenasycené8,53 g
–– mononenasycené4,92 g
–– polynenasycené3,61 g
––– omega 30,08 g
Vláknina64,90 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 8,66 g
Sůl21,28 g
Sacharidy115,06 g
– cukry64,64 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kusy 4 kusy vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
2 kusy 2 kusy Knorr Bohatý bujón Kuřecí, 4 kalíšky Bujón hovězí
1 kg 1 kg kysané zelí Zelí bílé kvašené 1000 g
2 kusy 2 kusy mrkev Mrkev čerstvá 100 g
1 kus 1 kus celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 ks 1 ks pórek Pórek čerstvý 300 g
2 kusy 2 kusy bílá cibule Cibule čerstvá
15 g 15 g majoránky Majoránka sušená 15 g
2 kusy 2 kusy bobkový list Bobkový list sušený
7 zrnek 7 zrnek pepř zrnitý Pepř černý
3 zrnka 3 zrnka nové koření Nové koření
15 gramů 15 gramů máslo Máslo kravské 15 g
30 gramů 30 gramů mouka Mouka pšeničná hladká 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.