Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Romadurová omáčka k pečenému masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 898 kJ /
2 605 kcal
Bílkoviny193,98 g
– z toho živočišné bílkoviny192,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,88 g
Tuky194,47 g
– nasycené57,76 g
– nenasycené98,76 g
–– mononenasycené81,28 g
–– polynenasycené17,48 g
––– omega 31,25 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 791 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy18,40 g
– cukry11,80 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bůčku Vepřový bok 500 g
500 g 500 g vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
červená paprika (chilli) Paprika červená čerstvá
kmín Kmín
voda Voda
2 2 Romadury Romadur 40 % t. v s.
200 ml 200 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce plnotučná hořčice Hořčice plnotučná 15 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
pažitka Pažitka čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.