Nutriční hodnoty (Romadurová omáčka k pečenému masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 192,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 194,47 g |
– nasycené | 57,76 g |
– nenasycené | 98,76 g |
–– mononenasycené | 81,28 g |
–– polynenasycené | 17,48 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 791 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 18,40 g |
– cukry | 11,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bůčku | Vepřový bok | 500 g |
500 g 500 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
červená paprika (chilli) | Paprika červená čerstvá | |
kmín | Kmín | |
voda | Voda | |
2 2 Romadury | Romadur 40 % t. v s. | |
200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |