Nutriční hodnoty (Rychlá, jednoduchá ovocná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 16 637 kJ / 3 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
Tuky | 146,09 g |
– nasycené | 62,22 g |
– nenasycené | 76,21 g |
–– mononenasycené | 59,42 g |
–– polynenasycené | 16,79 g |
––– omega 3 | 4,08 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 659 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 595,70 g |
– cukry | 304,05 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
180 g 180 g pískového cukru | Cukr bílý | 180 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
kompotované ostružiny (broskve nebo meruňky, nebo mražené ovoce) | Ostružiny čerstvé | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |