Nutriční hodnoty (Pikantní krůtí stehýnko.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 472 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,62 g |
Tuky | 21,64 g |
– nasycené | 3,10 g |
– nenasycené | 18,42 g |
–– mononenasycené | 15,76 g |
–– polynenasycené | 2,67 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 12,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 32,12 g |
– cukry | 12,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vykostěného krůtího stehna, bez kůže | ||
2 2 velké cibule nakrájené na kostky | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku nakrájeného na plátky | Česnek čerstvý | 28 g |
3 3 řapíky řapíkatého celeru nakrájeného na kousky | Celer řapíkatý | |
2 2 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 KL 1 KL feferonkového krému | Pasta papriková | 5 g |
1 KL 1 KL chilli omáčky extra pálivá | Chilli omáčka | 5 ml |
2 PL 2 PL pálivého kečupu | Kečup ostrý | 30 ml |
1 1 paprika nakrájená na kousky | Paprika bílá čerstvá | |
1 KL 1 KL sladké+1 KL pálivé červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
7 7 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená |