Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žerbo rezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie37 035 kJ /
8 852 kcal
Bílkoviny122,46 g
– z toho živočišné bílkoviny16,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny106,20 g
Tuky453,96 g
– nasycené172,57 g
– nenasycené238,98 g
–– mononenasycené92,97 g
–– polynenasycené146,01 g
––– omega 323,64 g
Vláknina53,40 g
Cholesterol 876 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy1 042,38 g
– cukry664,08 g
––– laktóza9,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
120 ml 120 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
1 pl 1 pl krystalového cukru Cukr bílý 15 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
špetka špetka soli Sůl mořská
300 g 300 g merunkové marmelády (alebo višňového džemu) Marmeláda meruňková 300 g
300 g 300 g mletých orechů Vlašské ořechy mleté 300 g
250 g 250 g práškového cukru Cukr bílý 250 g
200 g 200 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g
100 g 100 g práškového cukru Cukr bílý 100 g
100 ml 100 ml šlehačky (šľahačkovú smotanu môžeme nahradiť kúskom masla vo veľkosti orecha a takým množstvom mlieka, aby vznikla hladká a primerane hustá poleva) Šlehačka 35% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.