Nutriční hodnoty (Žerbo rezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 37 035 kJ / 8 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 106,20 g |
Tuky | 453,96 g |
– nasycené | 172,57 g |
– nenasycené | 238,98 g |
–– mononenasycené | 92,97 g |
–– polynenasycené | 146,01 g |
––– omega 3 | 23,64 g |
Vláknina | 53,40 g |
Cholesterol | 876 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 1 042,38 g |
– cukry | 664,08 g |
––– laktóza | 9,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
120 ml 120 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
1 pl 1 pl krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
300 g 300 g merunkové marmelády (alebo višňového džemu) | Marmeláda meruňková | 300 g |
300 g 300 g mletých orechů | Vlašské ořechy mleté | 300 g |
250 g 250 g práškového cukru | Cukr bílý | 250 g |
200 g 200 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
100 ml 100 ml šlehačky (šľahačkovú smotanu môžeme nahradiť kúskom masla vo veľkosti orecha a takým množstvom mlieka, aby vznikla hladká a primerane hustá poleva) | Šlehačka 35% | 100 ml |