Nutriční hodnoty (Polévka z pohanky a hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 089 kJ / 2 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,92 g |
Tuky | 11,22 g |
– nasycené | 2,44 g |
– nenasycené | 8,62 g |
–– mononenasycené | 4,03 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 80,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 407,70 g |
– cukry | 17,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky uvařené pohanky | Pohanka loupaná | 500 g |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
cca 200 g 200 g hub (já použila z mrazáku) | Hřib čerstvý | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrst hrst slunečnicových a dýňových semínek | Dýňová semínka | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
jíška | Jíška máslová |