Nutriční hodnoty (Muffiny bílkovo-sýrové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 507 kJ / 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 55,41 g |
– nasycené | 35,22 g |
– nenasycené | 19,24 g |
–– mononenasycené | 16,87 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 222 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,13 g |
Sacharidy | 11,78 g |
– cukry | 10,53 g |
––– laktóza | 9,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g nahrubo nastrouhané nivy | Niva 50% t. v s. | 120 g |
120 g 120 g najemno nastrouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
30 g 30 g najemno nakrájené šunky (lze úplně vynechat) | Šunka vepřová vařená | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce najemno nakrájené zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
4 4 bílky (můžeme použít až 6 ks) | Vaječný bílek | 132 g |
trošku trošku oleje na vymazání formiček | Olej řepkový | |
silikonové formičky na muffiny |