Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankové kornouty s jahodovým tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 284 kJ /
1 741 kcal
Bílkoviny75,37 g
– z toho živočišné bílkoviny51,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,71 g
Tuky35,12 g
– nasycené13,14 g
– nenasycené14,13 g
–– mononenasycené10,40 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,18 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 570 mg
Sodík 391 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy268,83 g
– cukry109,37 g
––– laktóza18,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pohankové krupice Krupice pohanková 200 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
olej na potření pánve Olej řepkový
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
500 g 500 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 500 g
cukr dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.