Nutriční hodnoty (Pohankové kornouty s jahodovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 284 kJ / 1 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,71 g |
Tuky | 35,12 g |
– nasycené | 13,14 g |
– nenasycené | 14,13 g |
–– mononenasycené | 10,40 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 268,83 g |
– cukry | 109,37 g |
––– laktóza | 18,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pohankové krupice | Krupice pohanková | 200 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
olej na potření pánve | Olej řepkový | |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
500 g 500 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý |