Nutriční hodnoty (Vepřové ze středomoří)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 134 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,02 g |
Tuky | 99,48 g |
– nasycené | 12,21 g |
– nenasycené | 85,22 g |
–– mononenasycené | 22,04 g |
–– polynenasycené | 63,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,55 g |
– cukry | 5,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky vepřového masa (krkovice, kýta, plec, kotleta) | Vepřová kýta | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 2.5 g |
1 dcl 1 dcl slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
několik několik kousků sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 7.5 ml |
2 špetky 2 špetky cukru | Cukr bílý |