Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ze středomoří)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 134 kJ /
988 kcal
Bílkoviny3,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,02 g
Tuky99,48 g
– nasycené12,21 g
– nenasycené85,22 g
–– mononenasycené22,04 g
–– polynenasycené63,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,55 g
– cukry5,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky vepřového masa (krkovice, kýta, plec, kotleta) Vepřová kýta
1/2 lžičky 1/2 lžičky provensálského koření Provensálské koření 2.5 g
1 dcl 1 dcl slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
několik několik kousků sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
1/2 lžíce 1/2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 7.5 ml
2 špetky 2 špetky cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.