Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Camembert plněný nivou a hroznovým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie606 kJ /
145 kcal
Bílkoviny8,67 g
– z toho živočišné bílkoviny8,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky12,00 g
– nasycené8,00 g
– nenasycené3,87 g
–– mononenasycené3,47 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,11 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 43 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,53 g
– cukry0,53 g
––– laktóza0,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks sýr Camembert Camembert
40 g 40 g sýr Niva Niva 50% t. v s. 40 g
sýr Lučina - použila jsem vrchovatou lžíci lžíci Lučina 70% t.v s.
8 8 menších kuliček bílé hroznové víno Hroznové víno čerstvé
(potravinářská folie nebo alobal.)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.