Nutriční hodnoty (Camembert plněný nivou a hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 606 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 8,00 g |
– nenasycené | 3,87 g |
–– mononenasycené | 3,47 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 43 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,53 g |
– cukry | 0,53 g |
––– laktóza | 0,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks sýr Camembert | Camembert | |
40 g 40 g sýr Niva | Niva 50% t. v s. | 40 g |
sýr Lučina - použila jsem vrchovatou lžíci lžíci | Lučina 70% t.v s. | |
8 8 menších kuliček bílé hroznové víno | Hroznové víno čerstvé | |
(potravinářská folie nebo alobal.) |