Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 549 kJ /
1 326 kcal
Bílkoviny18,94 g
– z toho živočišné bílkoviny10,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,01 g
Tuky95,32 g
– nasycené60,88 g
– nenasycené32,30 g
–– mononenasycené29,65 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,49 g
Vláknina8,64 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy93,85 g
– cukry24,64 g
––– laktóza15,37 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vykuchaní pstruzi Pstruh
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
8 větviček 8 větviček rozmarýnu Rozmarýn sušený
30 30 malých lístků šalvěje Šalvěj čerstvá
1 1 oloupaný citron Citrón čerstvý 90 g
mořská sůl Sůl mořská
kousek kousek citronu na podávání Citrón čerstvý
90 g 90 g polenty Polenta 90 g
310 ml 310 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 310 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
barevný pepř Pepř barevný
mořská sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.