Nutriční hodnoty (Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 549 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 95,32 g |
– nasycené | 60,88 g |
– nenasycené | 32,30 g |
–– mononenasycené | 29,65 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 8,64 g |
Cholesterol | 298 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 93,85 g |
– cukry | 24,64 g |
––– laktóza | 15,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykuchaní pstruzi | Pstruh | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
8 větviček 8 větviček rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
30 30 malých lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 1 oloupaný citron | Citrón čerstvý | 90 g |
mořská sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek citronu na podávání | Citrón čerstvý | |
90 g 90 g polenty | Polenta | 90 g |
310 ml 310 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 310 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
barevný pepř | Pepř barevný | |
mořská sůl | Sůl mořská |