Nutriční hodnoty (Pelmeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 422 kJ / 2 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,46 g |
Tuky | 51,04 g |
– nasycené | 19,35 g |
– nenasycené | 22,26 g |
–– mononenasycené | 16,98 g |
–– polynenasycené | 5,28 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 859 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 248,76 g |
– cukry | 15,91 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
165 g 165 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 165 g |
165 g 165 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 165 g |
120 ml 120 ml vody | Voda | 120 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 1 vejce (na potření těsta) | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 200 g |
200 g 200 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 200 g |
1 1 cibule (malá) | Cibule čerstvá | 70 g |
30 ml 30 ml vody | Voda | 30 ml |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 snítka 1 snítka kopru | Kopr nať čerstvý |