Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pelmeně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 422 kJ /
2 013 kcal
Bílkoviny133,76 g
– z toho živočišné bílkoviny97,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,46 g
Tuky51,04 g
– nasycené19,35 g
– nenasycené22,26 g
–– mononenasycené16,98 g
–– polynenasycené5,28 g
––– omega 30,34 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 859 mg
Sodík 2,04 g
Sůl5,02 g
Sacharidy248,76 g
– cukry15,91 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
165 g 165 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 165 g
165 g 165 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 165 g
120 ml 120 ml vody Voda 120 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 vejce (na potření těsta) Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 200 g
200 g 200 g mletého vepřového masa Vepřová plec 200 g
1 1 cibule (malá) Cibule čerstvá 70 g
30 ml 30 ml vody Voda 30 ml
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
vejce na potření Vejce slepičí
trochu trochu oleje Olej řepkový
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 snítka 1 snítka kopru Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.