Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaná roláda se sýrem a hroznovým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 195 kJ /
2 198 kcal
Bílkoviny91,02 g
– z toho živočišné bílkoviny82,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,75 g
Tuky194,82 g
– nasycené105,08 g
– nenasycené77,09 g
–– mononenasycené60,32 g
–– polynenasycené16,77 g
––– omega 31,44 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 3,64 g
Sůl8,80 g
Sacharidy17,56 g
– cukry7,37 g
––– laktóza6,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
3 lžíce 3 lžíce studené vody Voda 54 ml
na špičku nože na špičku nože sůl Sůl mořská
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
7 7 zarovnaných lžic hrubé mouky (80 g) Mouka pšeničná hrubá
300 g 300 g Lučiny Lučina 70% t.v s. 300 g
140 g 140 g Nivy Niva 50% t. v s. 140 g
50 g 50 g mandlových špalíčků Mandle loupané 50 g
přibližně 30 kuliček kuliček hroznového vína (záleží na velikosti) Hroznové víno čerstvé
tavený sýr Ring (100 g balení balení ve střívku) Sýr tavený
na zabalení alobal cca 35 cm dlouhý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.