Nutriční hodnoty (Slaná roláda se sýrem a hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 195 kJ / 2 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 194,82 g |
– nasycené | 105,08 g |
– nenasycené | 77,09 g |
–– mononenasycené | 60,32 g |
–– polynenasycené | 16,77 g |
––– omega 3 | 1,44 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 17,56 g |
– cukry | 7,37 g |
––– laktóza | 6,71 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
3 lžíce 3 lžíce studené vody | Voda | 54 ml |
na špičku nože na špičku nože sůl | Sůl mořská | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
7 7 zarovnaných lžic hrubé mouky (80 g) | Mouka pšeničná hrubá | |
300 g 300 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 300 g |
140 g 140 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 140 g |
50 g 50 g mandlových špalíčků | Mandle loupané | 50 g |
přibližně 30 kuliček kuliček hroznového vína (záleží na velikosti) | Hroznové víno čerstvé | |
tavený sýr Ring (100 g balení balení ve střívku) | Sýr tavený | |
na zabalení alobal cca 35 cm dlouhý |