Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 417 kJ /
1 056 kcal
Bílkoviny111,50 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky21,60 g
– nasycené5,15 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené9,15 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,16 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 286 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy97,20 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
12 12 menších brambor Brambor zimní 600 g
1 1 plechovka žampionů (nebo čerstvé) Žampion zavařený
sůl Sůl mořská
koření na gyros Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.