Nutriční hodnoty (Vepřová plec v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 417 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 21,60 g |
– nasycené | 5,15 g |
– nenasycené | 10,50 g |
–– mononenasycené | 9,15 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 97,20 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
12 12 menších brambor | Brambor zimní | 600 g |
1 1 plechovka žampionů (nebo čerstvé) | Žampion zavařený | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na gyros | Provensálské koření |