Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú na pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 157 kJ / 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,91 g |
Tuky | 1,76 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 1,24 g |
–– mononenasycené | 0,59 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,95 g |
– cukry | 35,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí řízky ( stehenní nebo prsní) | Kuře prso | |
150 g 150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
pár plátků plátků slaniny | Špek | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
3 3 polévkové lžíce smetany ( možno sladké i zakysané) | Smetana kravská sladká 12% | |
2 2 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |