Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka Móra Jókaie (Jókai bableves))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie15 727 kJ /
3 759 kcal
Bílkoviny187,42 g
– z toho živočišné bílkoviny128,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,17 g
Tuky227,87 g
– nasycené78,81 g
– nenasycené145,72 g
–– mononenasycené102,02 g
–– polynenasycené43,70 g
––– omega 31,90 g
Vláknina95,06 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 493 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy194,03 g
– cukry31,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g červených fazolí Fazole červená ledvina 200 g
600 g 600 g uzeného vepřového kolena s kostí Vepřové koleno bez kosti uzené 600 g
3 3 maďarské pikantní klobásy Klobása
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g kořenové petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
2,5 l 2,5 l nesoleného masového vývaru (vody) Vývar masový 2500 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
cca 100 g cca 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.