Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kolínko na víně s celerovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie25 658 kJ /
6 132 kcal
Bílkoviny442,12 g
– z toho živočišné bílkoviny406,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,46 g
Tuky317,42 g
– nasycené169,85 g
– nenasycené104,32 g
–– mononenasycené81,21 g
–– polynenasycené23,11 g
––– omega 36,12 g
Vláknina82,58 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 3,30 g
Sůl7,64 g
Sacharidy233,67 g
– cukry85,68 g
––– laktóza32,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,8 kg 1,8 kg jehněčích kolen Jehně hruď 1799.9999523162842 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
240 g 240 g cibule Cibule čerstvá 240 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
12 kuliček 12 kuliček černého pepře Pepř černý
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 60 g
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
700 ml 700 ml suchého červeného vína Víno červené suché 700 ml
4 L 4 L drůbežího vývaru Vývar kuřecí 4000 ml
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
700 g 700 g celeru Celer bulva čerstvá 700 g
120 g 120 g cibule Cibule čerstvá 120 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce másla na dokončení Máslo kravské 20 g
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
100 ml 100 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 100 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.