Nutriční hodnoty (Pomazánka z tresčích jater a Lučiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 535 kJ / 1 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 162,23 g |
– nasycené | 76,49 g |
– nenasycené | 80,76 g |
–– mononenasycené | 62,23 g |
–– polynenasycené | 18,53 g |
––– omega 3 | 6,54 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 512 mg |
Sodík | 767 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 8,53 g |
– cukry | 6,43 g |
––– laktóza | 2,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
100 g 100 g sýra Lučina | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
100 g 100 g tresčích jater | Treska játra | 100 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |